ΚΑΙΡΟΣ

Πάσχα 2017: Τι λέει η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου

BannerFans.com

Τι λέει η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό το Πάσχα 2017 από τον Σάκη Αρναούτογλου;
Επιφυλακτικός για τον καιρό που θα επικρατήσει το Πάσχα εμφανίζεται ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Απριλίου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι όσα αναφέρει δεν αποτελούν πρόγνωση και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για προγραμματισμό εργασιών ή δραστηριοτήτων.
Ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, οπότε είναι και το Πάσχα 2017, «φαίνεται να κυλά με έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα».
Συγκεκριμένα υπογραμμίζει ότι αρχικά θα επικρατήσουν «υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καθώς και νοτιάδες και σκόνη κατά διαστήματα» και έπειτα θα υπάρξει «αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από βορειοδυτικούς γενικά ανέμους».
Στη συνέχεια θα έχουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας «με σχετικά άστατο καιρό τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια».
Δείτε αναλυτικά τι έγραψε για τον καιρό το Πάσχα 2017 ο Σάκης Αρναούτογλου:
Φωτογραφία του χρήστη Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou.

BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.