ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΛΑΡΙΣΑ – Απίστευτες αποκαλύψεις στη δίκη ηδονοβλεψία – Το κόλπο που σκαρφίστηκε για να τραβάει γυμνές φωτογραφίες

BannerFans.com


Έναν πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά τρόπο επέλεξε ένας 38χρονος για να ικανοποιήσει τις κρυφές του ερωτικές επιθυμίες, κάτι όμως που τελικά τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.
Τοποθετώντας έναν στιλό-κάμερα σε κρυφά σημεία τόσο του εξοχικού της οικογένειας της γυναίκας του όσο και στο ίδιο του το σπίτι αλλά και στην εργασία του, κατάφερνε να έχει πλάνα από τελείως ανυποψίαστους συγγενείς αλλά και συναδέλφους σε διάφορες προσωπικές τους στιγμές.
Κυρίως όμως τοποθετούσε το στυλό στις τουαλέτες με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να έχει «καρέ» από την ώρα που αυτοί ξεντύνονταν για να κάνουν την ανάγκη τους ή σε υπνοδωμάτια την ώρα που άλλαζαν εσώρουχα.
Όταν όμως έγινε αντιληπτός, προκλήθηκε μια μεγάλη αναστάτωση σε όλα τα πρόσωπα που είχε καταγράψει (ακόμα και τον πεθερό του αλλά και τον μπατζανάκη του είχε μέσα) αλλά και μια ψυχοφθόρα περιπέτεια για τον ίδιο, καθώς βρέθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου της Λάρισας όπου και τελικά μετά από μια πολύ σπάνια (για το ύφος της) διαδικασία εν τέλει καταδικάστηκε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, thessalianews.gr
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.