ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Θείος βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη ανιψιά του. «Την είχε…»

BannerFans.com

Ποια η φρικτή ιστορία στην Αμαλιάδα με θείο που βίασε την ανιψιά του;
Υπόθεση βιασμού ανήλικης ερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία και μήνυση που σοκάρει.


Την πόρτα του Εισαγγελέα Αμαλιάδας πέρασαν μια κοπέλα και οι γονείς της, προκειμένου να υποβάλουν μήνυση στον ίδιο της το θείο για βιασμό ανηλίκου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.com, οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές βρίσκονται μπροστά σε μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης, η οποία μάλιστα ναρκώθηκε από τον θύτη προκειμένου να μην προβάλει αντίσταση.
Τα όσα καταγγέλλονται στη μήνυση είναι σοκαριστικά, καθώς η κοπέλα μετά το βιασμό της, πλέον κυοφορεί το παιδί του φερόμενου ως δράστη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κορινθία ενώ το θύμα μένει με τους γονείς της σε χωριό του δήμου Ήλιδας.

Την Πέμπτη (30/03) η κοπέλα, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, μετέβη στην Εισαγγελία Αμαλιάδας μαζί με τους γονείς και το δικηγόρο της οικογένειας, και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία, όπου την κατάσταση ανικανότητάς του προς αντίσταση προκάλεσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος τυγχάνει και συγγενικό πρόσωπο για της παροχής στο θύμα άγνωστης αναισθητικής ουσίας και της ένεκα αυτής περιαγωγής του σε προσωρινή αναισθησία.

BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.