ΨΑΛΤΗΣ

Αγωνία για Στάθη Ψάλτη: «Μας έρχονται πληροφορίες ότι δεν…» [video]

BannerFans.com


Διαστάσεις μυστηρίου παίρνει η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη, μετά από δημοσίευμα για την μεταφορά του στο νοσοκομείο κατά την διάρκεια της περιοδείας του, την οποία και διέκοψε.
Αν και η Καίτη Φίνου, με ανάρτησή της στο Facebook, υποστήριξε ότι συνομίλησε με τον ηθοποιό, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν και το πρόβλημά του είναι ιάσιμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε το… αλαλούμ που επικρατεί.
«Μας έρχονται συνεχώς πληροφορίες ότι ο Στάθης δεν είναι καλά. Προσπαθούμε να βρούμε πληροφορία σωστή… δεν τη βρίσκουμε!», ανέφερε, το βράδυ της Τρίτης, σε δημοσιογράφους και, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να βγει ο ίδιος να μιλήσει, συνέχισε:
«από την άλλη, έφτασαν μέχρι το σωματείο κάποιοι συνάδελφοι που είπαν ότι βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το δέχομαι, διότι ο Στάθης έβγαζε πάντα πολλά χρήματα.
Δεν μπορεί να έρθει κάποιος και να λέει “μαζέψτε τρόφιμα για τον Στάθη”, κατ’ αρχήν προσβάλλει τον ίδιο».
Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:

BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.