ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ο παιδοκτόνος πετά την 6χρονη Στέλλα στα σκουπίδια – Τι ψάχνει η αστυνομία [video]

BannerFans.com

Ποιο το ανατριχιαστικό βίντεο με τον πατέρα και δολοφόνο της 6χρονης Στέλλας που εξετάζει η αστυνομία;
Ένα video ντοκουμέντο από την στιγμή που ο πατροκτόνος αφήνει τη σακούλα με τη μικρή Στέλλα εξετάζει η ΕΛΑΣ από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.


Η ΕΛΑΣ εξετάζει τις τελευταίες ώρες ένα video-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο οποίο πιθανότατα έχει καταγραφεί η σκηνή που ο παιδοκτόνος αφήνει τη σορό της 6χρονης Στέλλας στον κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα.
To video έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν τι ακριβώς έκανε ο πατέρας της μικρής Στέλλας τη στιγμή που εξήλθε της οικείας του και κινήθηκε προς τον κάδο εξετάζοντας βήμα προς βήμα μία διαδρομή περίπου 150 μέτρων που διένυσε.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας, που φορά ανοιχτόχρωμα ρούχα, να σταματά μπροστά σε ένα κάδο σκουπιδιών, να τον ανοίγει και να πετά κάτι μέσα.
Στη συνέχεια σκύβει, παίρνει κάτι από κάτω και φεύγει.
Δείτε το video:
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.