ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητική η μητέρα που εξέδιδε τις κόρες της στην Κύπρο: «Δεν το περίμενα αυτό από…»

BannerFans.com

Ποιες οι προκλητικές δηλώσεις της μητέρας που εξέδιδε τις κόρες της στην Κύπρο;
Μητέρα και γιος προφυλακίστηκαν για υπόθεση εξώθησης στη π@ρνεία και την επαιτεία των δύο θυγατέρων και αδελφών τους.
Οι δύο κοπέλες είχαν καταγγείλει την μητέρα και τον αδελφό τους ότι τις κακοποιούσαν και τις ανάγκαζαν, την μία να εκπορνεύεται και την άλλη που ήταν ανήλικη να ζητιανεύει στη Λευκωσία της Κύπρου.
Όταν επέστρεφαν στο σπίτι χωρίς χρήματα τις έβριζαν και τις χτυπούσαν.
Το μαρτύριο των κοριτσιών διήρκεσε για τρία χρόνια και όταν βρήκαν το κουράγιο να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία η μητέρα και ο αδελφός τους διέφυγαν στην Ελλάδα.
Εναντίον του εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία τον περασμένο Μάρτιο για να εκδοθούν στη Κύπρο.
Για να διευκολυνθεί η έκδοση οι κυπριακές αρχές συμφώνησαν πως μετά από τυχόν καταδίκη τους θα εκτίσουν την ποινή τους στην Ελλάδα.
«Τι να πω, νομίζω θα τραβήξουμε πολλά ακόμα» και «δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τα παιδιά μου», ήταν η απάντηση που έδωσε η μάνα όταν συνελήφθη, «δεν τα έχω κάνει αυτά», ήταν η απάντηση που έδωσε ο γιος.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο κοπέλες διαγνώστηκαν στα όρια της ελαφριάς νοητικής στέρησης λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο ζούσαν, ενώ στην Κύπρο ήρθαν από τη Γερμανία και μέχρι το 2012 τύγχαναν βοήθειας από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.


Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2017/04/mitera-exedide-kores-kypros/#ixzz4e97sTZEJ
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.