ΨΑΛΤΗΣ

Θλίψη για Στάθη Ψάλτη: Ποιο το μεγάλο του παράπονο, αυτό που δεν έγινε ποτέ [φωτο]

BannerFans.com

Ποιο το μεγάλο παράπονο του Στάθη Ψάλτη;
Εκατοντάδες συγγενείς, συνάδελφοι και θαυμαστές είπαν το «ύστατο χαίρε» στον Στάθη Ψάλτη, από το κοιμητήριο Ζωγράφου.


Παράλληλα, πολλοί συνάδελφοι του εκλιπόντος φρόντισαν να τιμήσουν τη μνήμη του, γράφοντας στα social media ιστορίες που έζησαν μαζί του.
Μια από αυτούς είναι και η γνωστή ηθοποιός Κάκια Ιγερινού, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook αποκάλυψε ότι το μεγάλο παράπονο του Στάθη Ψάλτη ήταν το ότι είχε πολλά χρόνια να παίξει στην τηλεόραση.
Η ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε μάλιστα ότι είχαν συμφωνήσει με τον σπουδαίο κωμικό να κάνουν μαζί μια τηλεοπτική σειρά.
«Θα ήταν μια δουλειά εντελώς αλλιώτικη βασισμένη στο απέραντο ταλέντο αυτοσχεδιασμού που είχε αυτός ο δαιμόνιος ηθοποιός», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κάκια Ιγερινού, η οποία προσθέτει ότι είχαν συναντηθεί τυχαία σε μία τράπεζα.
Δυστυχώς, όμως, η σειρά δεν γυρίστηκε ποτέ, καθώς στη συνέχεια ήρθε η κρίση και έτσι δεν κατάφεραν να συνεργαστούν.

BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.