ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!! Tα αρνιά είναι….

BannerFans.com

Αρνιά από
Ρουμανία, Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία θα φάμε το φετινό Πάσχα οι Έλληνες, με τις ενώσεις κτηνοτρόφων να ισχυρίζονται ότι 9 στα 10 αρνιά που θα εμφανιστούν στα κρεοπωλεία να είναι εισαγώμενα.


Όπως εξηγούν, αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο χειμώνας ήταν φέτος βαρύς προκαλώντας απώλειες στον πληθυσμό των αμνοεριφίων και δευτερευόντως στις εξαγωγές.
«Αυτή τη στιγμή 9 στα 10 αρνιά που πωλούνται στην Ελλάδα είναι από το εξωτερικό» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας Νικόλαος Παλάσκας, υποστηρίζοντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις» ότι η εικόνα αυτή δεν είναι δυνατό να αναστραφεί το Πάσχα.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, προειδοποιεί για αθρόες ελληνοποιήσεις λόγω της έλλειψης προσωπικού στις κτηνιατρικές υπηρεσίες των περιφερειών. «Για φέτος εκτιμώ ότι τουλάχιστον το 30% αυτών που θα εισαχθούν από Ρουμανία και Σκόπια θα «βαφτιστούν» ελληνικό» δηλώνει χαρακτηριστικά.
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.