ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Δάφνη: Τι αποκάλυψαν τα γυαλιά – κάμερα του 52χρονου βιαστή

BannerFans.com

Τι αποκάλυψαν τα γυαλιά – κάμερα του 52χρονου βιαστή στη Δάφνη;
Επείγουσα έρευνα για την εγκυρότητα των πιστοποιητικών τυφλότητας που έχουν εκδοθεί από την αρμόδια πιστοποιημένη Αρχή για τον 52χρονο δράστη της ομηρίας και του βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ αναζητά και το… παρελθόν του 52χρονου πριν τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας μέσα στο σπίτι.
Συγκεκριμένα ερευνούν την περίπτωση να είχε βιάσει και βασανίσει ξανά άλλες κοπέλες και να υπάρχει υλικό από τις κάμερες.
Τα γυαλιά – κάμερα που φορούσε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συμπεριελάμβαναν μόνο τον βιασμό της 20χρονης και έχει «σβηστεί» προηγούμενο υλικό.
Έτσι οι Αρχές ερευνούν και τον σκληρό δίσκο του σταθερού H/Y του σπιτιού, σε περίπτωση που είχε μεταφερθεί υλικό από τις κάμερες εκεί για να διατηρεί αρχείο από τις πράξεις του.
Υπενθυμίζεται ότι εντός του δωματίου όπου κρατούνταν από τις 5.30 της Τετάρτης ως τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης οπότε συνελήφθη ο 52χρονος δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, ειδικά γυαλιά με κάμερα και κάρτα sim, μια κάρτα μνήμης και μια φιάλη με αναισθητικό με την οποία εικάζεται ότι νάρκωνε το θύμα του ώστε να μπορεί να το βιάζει.
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.