ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία: Σύγχρονο Κωσταλέξι – Την φυλάκισαν επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της

BannerFans.com

Μια απίστευτη ιστορία φέρεται να έχει διαδραματιστεί σε χωριό της Κορινθίας, με μια νέα κοπέλα να έχει «φυλακιστεί» στο σπίτι της, επειδή ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση δεν άρεσε στην οικογένειά της.
Σύμφωνα με το moriasnews.gr, μια νεαρή κοπέλα, φυλακισμένη από τους γονείς και τον αδερφό της στο ίδιο της το σπίτι, κατόρθωσε να δραπετεύσει και  να τηλεφωνήσει στις εισαγγελικές αρχές και να καταγγείλει τα απίστευτα που η ίδια η οικογένεια της έπραξε σε βάρος της!
Ο εισαγγελέας φέρεται να επενέβη άμεσα και να προχώρησε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για τους ανθρώπους που συνετέλεσαν τις πράξεις, τους γονείς και τον αδερφό της κοπέλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το moriasnews.gr, το κορίτσι είχε γίνει δέσμιο της οικογένειας της επειδή είχε αγαπήσει άντρα ο οποίος δεν ήταν αρεστός στους γονείς και τον αδερφό της.
Ο τρόπος που επέλεξαν οι τελευταίοι για να εκφράσουν την αντίθεσή τους αλλά και να επιβάλλουν την άποψή τους ήταν ο εγκλεισμός της κοπέλας στο σπίτι, ο ξυλοδαρμός και η καθολική απομόνωση της.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι γείτονες είχαν ακούσει φωνές και φασαρία από το σπίτι και κάποιοι υποψιάζονταν το τι συνέβαινε, ο φόβος ωστόσο δεν τους επέτρεπε να οδηγηθούν στις αρχές και να λυτρώσουν το κορίτσι από τα βασανιστήρια του.
Πηγή: newsbomb.gr
BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.