ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη ανατροπή στα My Market: Εξαγορά, συγχώνευση και ξαφνικά…

BannerFans.com

Όταν το 2016 ο Όμιλος Metro ανακοίνωνε της εξαγορά της Βερόπουλος, πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω του οικονομικού κλίματος αλλά και των «κρυφών τους επιδιώξεων» προέβλεπαν καταστροφές και προβλήματα για τον ελληνικό Όμιλο.
Όμως η πραγματικότητα απόδειξε ότι η πίστη στο όραμα, η σωστή στρατηγική και η επιμονή στο «ηθικό επιχειρείν» αποδίδει: μετά την συγχώνευση με την Βερόπουλος, πολλαπλασίασε τα σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας την νέα ισχυρή δύναμη στην λιανική τροφίμων
Αμέσως μετά την συγχώνευση άρχισε η πραγματοποίηση ενός πολυεπίπεδου και απαιτητικού πλάνου ενσωμάτωσης, ώστε μέχρι το τέλος του 2018 να έχει ολοκληρωθεί η οργανική και διοικητική συγχώνευση.
Συγχρόνως, επιχειρηματικά ο Όμιλος Μετρό συστηματικά επιδιώκει να επαναφέρει την σιγουριά στους εργαζόμενους, να ενισχύσει την δυνατότητα καλών τιμών για τους καταναλωτές και να στηρίξει τους ελληνικές προμηθευτές.
Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας εκταμίευσε περισσότερα από 80 εκατομμύρια για την αποπληρωμή προμηθευτών όλων των εκκρεμών υποχρεώσεων.
Σε αυτό το πλαίσιο, και κόντρα στις προβλέψεις, τα My Market συνεχίζουν με προσήλωση στις αρχές τους να κάνουν πραγματικότητα την ρήση που λέει ότι μπορεί «η κρίση να γίνει ευκαιρία».
Ευκαιρία για τους εργαζόμενους του Ομίλου, τους προμηθευτές και τους καταναλωτές.


BannerFans.com

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.