Header Ads

BannerFans.com

Απρίλιος 2018: Ζώδια από την Άση Μπήλιου

Ο Απρίλιος είναι ένας περίεργος μήνας, αρκετά σύνθετος.
Έχουμε Ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 και πρέπει μέχρι τότε να προσέχουμε μετακινήσεις και συμφωνίες.
Πολύ σημαντική είναι η όψη που κάνει ο Άρης με τον Κρόνο. Είναι η πιο δύσκολη. Κάποιοι θα επηρεαστούν και γίνεται τη Μεγάλη εβδομάδα. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.
Κάτι πολύ ενθαρρυντικό όμως είναι η Νέα Σελήνη στις 16 Απριλίου που θα φέρει νέα ξεκινήματα, ιδέες και εμπνεύσεις.
Κριός: Φαίνεται ότι ο Απρίλιος είναι ένας παραγωγικός μήνας εφόσον ο Άρης στον Αιγόκερω μαζί με τον Κρόνο σας βάζουν να δουλέψετε και να χτίσετε μια καλή κατάσταση στα επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος απαιτεί να κάνουμε σταθερά πράγματα και αυτό θα κάνετε. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες θα υπάρξουν καθυστερήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά μην πανικοβάλεστε. Οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ένα σουπερ νέο ξεκίνημα.
Ταύρος: Είστε ένα από τα ευνοημένα ζώδια του μήνα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα μείνει μέχρι τις 23 και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε καλύτερη διάθεση. Πόντοι στα ερωτικά σας. Και νέες γνωριμίες. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι πολύ φιλικό προς εσάς και θα περάσετε καλά. Προσέξτε μόνο την Πανσέληνο στις 30 Απριλίου που θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα μιας σχέσης.
Δίδυμος: Τον Απρίλιο είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σας και μπορεί να σας φέρει ανθρώπους από το παρελθόν είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ξαναδείτε στόχους και σχέσεις και θα πάρετε αποφάσεις αλλά μετά τις 15 του μήνα για να μην είναι ανάδρομος ο Ερμής. Μετά μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και βελτιώνονται όλα.
Καρκίνος: Είναι ένας ζόρικος και απαιτητικός μήνας. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και αφοσίωση για να ξεπεραστούν κάποια θέματα που θα προκύψουν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας. Θέματα σπιτιού και καριέρας θα σας απασχολήσουν αλλά θα είστε παραγωγικοί και θα πετύχετε πολλά βήματα.
Λέων: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας επαναπροσδιορισμού. Το σύμπαν μας βάζει να ξαναδούμε σχέσεις και στόχους. Μετά τις 16 του μήνα θα μπορέσετε να κάνετε ένα ωραίο ξεκαθάρισμα και ένα υπέροχο νέο ξεκίνημα. Τα ερωτικά είναι μέτρια αυτό τον μήνα. Ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει τη δουλειά και τη φυσική κατάσταση σε προτεραιότητα.
Παρθένος: Ο Απρίλιος έχει έμφαση στα οικονομικά. Θα προσπαθήσετε να το διαχειριστείτε έτσι ώστε να έχετε κέρδος. Αυτή είναι μια καλή περίοδος να βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά ζητήματα. Ο Απρίλιος θα σας φέρει κέρδος. Η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Αιγόκερω προσφέρουν, μέχρι 23 Απριλίου, να έχετε πιο ισορροπημένες σχέσεις.
Ζυγός: Είναι ένας πιεστικός μήνας για σας κυρίως στον οικογενειακό τομέα. Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβρη έχετε μια μεγαλύτερη πίεση. Με τόσους πλανήτες στον Κριό αλλά και με τον Ανάδρομο, κι εσείς επαναπροσδιορίζετε σχέσεις και στόχους. Προσωπικά και επαγγελματικά μπορεί να αλλάξουν. Πάρτε, όμως, τις αποφάσεις στο τέλος του μήνα.
Σκορπιός: Ο Απρίλιος φέρνει σε προτεραιότητα θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης. Καθυστερήσεις και αναβολές προκαλούν γκρίνια στη δουλειά σας. Πράγματα του παρασκηνίου τώρα θα βγουν μπροστά. Υπάρχει μια έμφαση στις σχέσεις και αυτό δεν είναι αρνητικό. Μπορεί κάτι να λείπει στην εξίσωση των ερωτικών αλλά δεν είναι αρνητική η επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο για εσάς.
Τοξότης: Τα οικονομικά είναι προτεραιότητα. Πίεση αλλά και ευκαιρίες να βγάλετε περισσότερο χρήμα. Το οποίο χρήμα, μάλιστα, θα διαχειριστείτε σωστά. Είναι ένας πολυέξοδος μήνας για σας αλλά θα εμφανιστούν νέες πηγές εσόδων οπότε θα ανταπεξέλθετε με το παραπάνω. Ο Ανάδρομος Ερμής για σας δείχνει απρόοπτες συναντήσεις με ανθρώπους του παρελθόντος. Γενικά θα γίνει πιο ζωηροί.
Αιγόκερως: Έχετε καταλάβει ότι είναι ένας πιεστικός μήνας. Έχετε Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο στο ζώδιό σας. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που πιέζει την καθημερινότητά σας και να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας. Σκάνε πολλά ζητήματα και σας θέλουν μαχητές, οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά. Μέσα σε όλο το ασφυκτικό πλαίσιο έχετε ένα μαξιλαράκι και αυτό είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο που μπορεί να βοηθήσει στα ερωτικά, τα οικονομικά αλλά και τη διάθεσή σας.
Υδροχόος: Ο Απρίλιος δίνει έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, μέχρι τις 23 του μήνα. Χωρίς αυτό να είναι κακό. Μπορεί να είστε οικοδεσπότες και να περνάτε ωραία ή να μπείτε στη διαδικασία να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού. Με την έμφαση των πλανητών στον Κριό θα έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε παρεξηγήσεις με φίλους.
Ιχθύς: Ο μήνας είναι μια χαρά για εσάς. Ευκαιρίες για ταξίδια, έμφαση στις φιλικές σχέσεις. Προσοχή μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα που μπορεί να ταραχτεί μια φιλική ή επαγγελματική σχέση. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα ή να κάνετε διακανονισμό χρεών. Πολύ καλός μήνας, επίσης, για να ζητήσετε τα χρήματα που σας χρωστάνε.
Αναλυτικότερα οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου αλλά και οι καλές και απαιτητικές μέρες του μήνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.